Asiakkaan polku

Ensimmäisellä tapaamisella keskustellaan vaatetoiveistasi: väreistä, vaatelinjoista ja minkälaisiin tilaisuuksiin vaate tulee. Voit ottaa mukaan kuvan, piirroksen tai lempivaatteesi malliksi. Tarvittaessa voimme toimia myös esim. Teams-tapaamisella. Vaatteiden tilaus onnistuu myös etänä.

Keskustelujemme pohjalta tehdään tarvittaessa luonnoskuva mallista. Suunnittelupalaverin jälkeen annan alustavan hinta-arvion. Valmiin vaatteen hinta koostuu suunnittelusta, materiaaleista ja työn määrästä.

Jos sinulla on kangas valmiina, ota se mukaasi. Adonnassa on myös hyvä valikoima laadukkaista kankaita, joista löytyy monia vaihtoehtoja.

Tapaamisen voimme sopia paikkaan, joka sopii sinulle parhaiten. Se voi olla toimistosi, kotisi, toimistohotelli keskustassa tai voimme myös nähdä työhuoneellani.

Mittatilausvaatteiden kaavoja varten otamme tarvittavat mitat tapaamisessa. Tiedot mitoistasi ja kaavat säilyvät kaavapankissani, joten seuraavan tilauksen voit tehdä vaikkapa etänä.

Try Me-vaatteissa on valmis mitoitus, johon teemme yksilölliset muutokset. Voit sovittaa haluamaasi mallia tapaamisessamme.

Anita Joutsenkunnas

Malli-ja Ompelijamestari

Puh. 0400 406003                                       adonna.anita@gmail.com